Blogs

Hoe herken je houtworm?

Heeft u in uw huis houten onderdelen of houten meubelen? Dan loopt u , helaas, altijd het risico op de aanwezigheid van houtworm. Houtworm kan behoorlijk verstrekkende- en vervelende gevolgen hebben. Mede daarom is het van belang om op de hoogte te zijn van houtworm. Heeft u enig idee hoe u houtworm kunt herkennen? Wij vertellen u daar graag alles over in dit artikel.

Lees meer

Preventie tegen boktorren en houtwormen

Heeft u in uw huis meerdere houten constructies? Of bent u een liefhebber van houten meubelen? Dan is het ontzettend belangrijk om scherp te zijn op de eventuele aanwezigheid van boktorren en houtwormen. Deze, zeer kleine, beestjes nestelen zich in het hout en proberen daar een fijne leef plek te creëren. Dat gaat echter wel ten koste van de structuur van het hout.

Lees meer

Van plan om een woning te gaan kopen? Laat het checken op houtworm!

Wilt u binnenkort een nieuw huis aan gaan kopen? Ben je momenteel aan het kijken naar het kopen van een nieuw huis? Dan weet u ongetwijfeld dat u met veel zaken rekening moet houden. Zo is het ontzettend belangrijk om op de huidige staat van het huis te letten. In hoeverre is de staat van het huis nog naar wens? Zijn de houten constructies van het huis nog intact? Hoe staat het met de conditie van de (houten) meubelen in het huis? Dergelijke factoren kunnen belangrijke aanwijzingen geven voor de gehele staat van het huis.

Lees meer

De houtwormverdelger van het Noorden. Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe en werken volgens het IPM.

  Expertise
  No-nonsens
  Adequaat en verantwoord bestrijden
  Gediplomeerd
  Particulier en zakelijk

Afspraak maken